Tuesday, August 23, 2016

Harapan tinggal harapan

Bagi mereka yang kurang bernasib baik,memiliki wajah yg kasar,berjerawat batu banyak, siap bernanah dan parut, memang merunsingkan. Pelbagai usaha dilakukan seperti menggunakan produk-produk kecantikan biasa terjual dikedai runcit.....rata-rata menemui jalan buntu kerana masalah level kejerawatan tahap tinggi tidak mampu ditandingi..lol.
Bertahun lamanya memendam rasa...kering air mata huhu......now wake up. Here got some advice yg maybe sedikit berisiko atau maybe tak,yang pasti ia boleh mengubah sedikit nasib anda. Masalah jerawat batu,parut,jerawat biasa yg pakej datang sekali ini tidak boleh hanya dirawat dari luaran saja.cucilah muka seratus kali sehari pun tak berginjak punya. Ini antara advice yang saya nak bagi
1. Pergi farmasi,dapatkan pil doxycycline
2. Amalkan vitamin C,E dan Zink
3. Apply produk yg mengandungi hydroquinone,ia racun berjadual yg memang mampu memulihkan masalah acne. Banyak produk diharamkan mengandungi bahan ini. Namun ia masih terjual antara brand biasa dilihat di toko jamu seperti RDL dan Claridem.ia terdiri dari set mengandungi sabun,toner,cecair pengelupasan dan cream. Penggunaannya hanya dalam waktu singkat saja antara 2 minggu. Stop setelah wajah pulih.

3 langkah ini dirasakan dapat mengubah nasib wajah anda. Jika bertahun boleh layari masalah ini yg penuh onak,why not guna langkah ini dan tunggu sebulan dua untuk melihat hasilnya.

No comments:

Post a Comment